Kjølsdalen krins

Nyhende

Litt om gatelys prosjektet

Kronerulling


Siste innbetaling i gatelysprosjektet.Stinar Bugjerde bet. kr.1000,-

Totalt innbetalt kr. 59.500,- pr. 03.04.2011

Tusen takk til dere for all støtte.
Litt om gatelysprosjektet

Nå er det mest ferdig i prosjektet, men venter på at SFE skal sette opp det siste armatur oppe på Tømmerstøl og det nede på Lund til våren. Tanken var også at det skulle komme et lys ved bruen opp mot Berstad. Men siden SFE tok vekk den eksisterende stolpen som sto der, lot det seg ikke gjøre likevel. Heller ikke i stolpe nede ved fam. Svein Sundal. Det var i SFE sine planer at de skulle skifte ut denne stolpen siden den var noe kort og gammel, men de har nå valgt å ikke gjøre det likevel. Vi får da ikke mulighet til å montere armatur i den eksisterende stolpen.

SFE vil ta kr. 25.000,- bare i nettleie, noe som jeg mener er helt urimelig, så jeg jobber med å få denne prisen noe ned.
Strøm utgiftene våre vil ligge på ca. kr. 4-5000,- pr. år.
Når alle tallene er klare fra SFE, kommer jeg til å legge ut dei totale kostnadene på hele gatelysprosjektet ut på web- siden vår og inn i TAVLA.

Håper dere alle har fått litt glede av gatelysene så langt, og begynner å venne dere til dei. Er nok litt uvant for de fleste, men jeg håper og tror dette vil bli kjekt.

Vi trenger nå hjelp til å få finansiere driftingen av anlegget, og håper alle ønsker å hjelpe oss med dette.
Bruk da konto nr. 3790 14 93260

Mvh
Wenche Stadheim

(Sist oppdatert 05.april 2011, 00:10)

Gå til nyhendearkiv