Kjølsdalen krins

Nyhende

Gatelysprosjektet i Kjølsdalen krins

I 2011 ble vi ferdige med gatelysprosjektet vårt og håper alle vil få glede av lysene som står rundt omkring i krinsen vår i mange år framover. Vil få takke alle som har vært med å støtta oss i arbeidet og gitt oss pengegaver til dette prosjektet. Som alle vet er Kjølsdalen krins kjende for sin fantastiske dugnadsånd og den kom også frem i dette prosjektet.
Ved hjelp av pengestøtte frå lag/ organisasjonar, privatpersoner og dugnadsarbeid klarte vi å få til dette. Dette har vært et høyt kostnadsmessig prosjekt, og ideelt sett skulle vi gjerne hatt enda fleire lyspunkt i bygda vår, men dette er pr. i dag vanskelig å få til. Håper de fleste er fornøyde med en meir lys og livlig bygd.
TUSEN TAKK TIL DERE ALLE!!

Har også den gleden av å meddele at fra 2012 vil Eid kommune ta over driften for gatelysprosjektet ( gatelys /lyspunkt som ligg langs offentlig vei.)
Vi i Kjølsdalen Krins og Utviklingslag er takknemlige for at Eid kommune har vært
så samarbeidsvillige og hjelpsomme i denne saken.
For at vi skulle klare å få gatelys opp langs veien til Gillesdal, kostet og utførte kommunen arbeidet med sikring av vei med støypekant langs veien (noe som har vært et stort ønske fra de som bor der i mange år) . På den måten klarte vi å få festet strømkabel på utsiden av støypekanten .
STOR TAKK TIL EID KOMMUNE!!.


Godt nytt år til dere alle!

Med vennlig hilsen Wenche Stadheim

(Sist oppdatert 05.januar 2012, 11:17)

Gå til nyhendearkiv