Kjølsdalen krins

Kjølsdalen Krins Utviklingslag - Nyhende

Framside | Om oss | Nyheiter | Arrangement

Telenor og Wimax

Telenor og Wimax
Det går tregt med breiband i ytre. Telenor held ikkje lovnadane sine. Ole Starheim har sendt oss denne linken Wimax og Telenor
Ole skriv: Vi veit enno ikkje kva dato Telenor har ferdigstilling av breibandsutbygginga til Skrede, Torheim, Lefdal og Midthjell.

Telenor har oppretta ei eiga side på internettportalen sin, der dei informerer om denne utbygginga. Vi anbefalar at alle som har interesse om kjøp av breibandteneste når utbygginga er ferdig, melder si interesse på denne internettsida til Telenor, slik at det blir gjort synleg for Telenor at interessa er stor.
Les meir ved å trykkje på overskrifta. Få alle som har interesse for breiband, ring til Telenor og fortel at de er til.

Hvem kan få Bredbånd Mini?
Det kan være store forskjeller på ferdigstillelse av de enkelte basestasjonene innenfor én kommune. Telenor tar imot bestilling på Bredbånd over WiMax etter hvert som de enkelte basestasjonene er ferdigstilte. Vår kundeservice på tlf 800 30 325 er alltid oppdatert, og kan fortelle deg om du bor innenfor dekningsområdet til de basestasjonene som er ferdige til en hver tid.

Følgende kommuner har ferdigstilte basestasjoner, og Telenor tar imot bestillinger: Frøya, Hitra, Klæbu, Snillfjord, Aurskog-Høland, Førde, Naustdal, Bokn, Melhus.

Følgende kommuner er under utbygging, og Telenor tar imot bestillinger i løpet av de første månedene i 2009: Rauma, Vik, Balestrand, Sogndal, Skodje, Eid, Leikanger, Vanylven, Kongsberg, Tysvær, Bremanger, Selje, Vågsøy, Luster, Aurland, Strand.

Dersom du ikke finner din kommune på oversikten, er det fordi utbygging i kommunen din kommer litt senere i prosessen.

Hvordan fungerer Bredbånd Mini?
Bredbånd Mini baserer seg på internettsignaler sendt ut fra en lokal basestasjon ved hjelp av radioteknologi. På husveggen din vil Bredbåndspatruljen montere en antennemottaker som tar imot signalene og sende de videre til modemet ditt.

Hva er inkludert i abonnementet?
Komplett sikkerhetspakke - Norton Internet Security
10 e-postadresser
Hjemmeside med 100 MB lagringsplass
Sikker lagring av dine bilder og dokumenter

Gå til nyhendearkiv