Kjølsdalen krins

Kjølsdalen Krins Utviklingslag - Nyhende

Framside | Om oss | Nyheiter | Arrangement

Wenche orienterer om lysprosjektet

Av Wenche Stadheim

reising av stolpar
Bildet er henta frå Internett via Google og har ikkje noko med krinsen å gjere. (Illstr. foto)

Lysprosjektet i Kjølsdalen krins.

Nå er vi i sluttfasen.
Vi håper folk frå Kjølsdalen og Haus kan være snille å stille opp på dugnad. Vi trenger folk i Gillesdal/ Ervik og Tømmerstøl/Årdal.
Siden alle lysarmatur i Kjølsdalen og på Haus skal monteres i eksistende stolper blir det ikke dugnadsarbeid der. Derfor oppfordrer jeg dere fra Kjølsdalen og Haus til å hjelpe til.
Dette er et prosjekt som jeg tror alle vil ha glede av, og håper vi alle kan dra lasset sammen. Siden dette er i sluttfasen, trenger jeg nå noen som vil gi en hand. Lysarmaturene blir ikke montert før alle stolpene i krinsen er satt opp.
Vi trenger hjelp til å sette opp de få stolpene som gjenstår i Ervik og Tømmerstøl (mellom 6-7 stk) Justering av fotoceller til armatur(dette for å redusere antall arbeidstimer til SFE). De skal henge opp armatur og strekke kabler. Dette koster, så om vi kan gjøre dette selv vil vi spare penger. Trenger personer med mulig kranbil, fremskaffing av litt sand, feste kabel på utside av eksisterende støypekant (Gillesdal).
Prosjektet er ikke ferdig finansiert, så jeg oppfordrer alle som ikke har vært med på støtte kronerullingen blir med, og flest mulig blir med og støtter utviklingslaget med 150,- pr. medlem. Som medlem er dere ikke med i noen verv, men bidrar til å støtte vårt videre arbeid i Utviklingslaget.
Pengene går videre tilbake til krinsen som for eksempel drifting av gatelys, lån til lag og organisasjoner i krinsen og ikke minst ren støtte til div. formål.

Gå til nyhendearkiv