Kjølsdalen krins

Kjølsdalen Krins Utviklingslag - Nyhende

Framside | Om oss | Nyheiter | Arrangement

Vassprøver

Vassprøve2
Tanja Hatten har sendt KKUL dette brevet. Vi har ingen politikk for reklame på sidene våre. Kan det vere til hjelp for folk i krinsen tek vi gjerne imot tips. Folk er vel i stand til å vurdere sjølve. Blir trøkket for stort for utlegging av slikt materiell, vil vi vurdere korleis det skal gjerast vidare.

Hei,
Det er ikke alle melkebøndene som er tilknyttet de kommunale vannverkene, og disse er pliktig å ta ut egne vannprøver for så å kunne dokumentere kvaliteten 1 gang pr. år. Tida for å ta ut disse prøvene er nå på høsten. Jeg vet ikke hva slags politikk der er i KKUL på "annonser", men jeg tenkte det var verdt å spørre om det var mulig å få publisert vedlagte annonse på siden til KKUL?!?

TINE har også et opplegg for innsamling/innsending av slike prøver, men de har valgt et stort internasjonalt konsern (Eurofins) som sin samarbeidspartner og disse prøvene vil da bli analysert i Oslo. Bøndene står fritt til å bruke det laboratoriet de selv ønsker, og vårt håp er da at flere velger å støtte opp om lokale aktører.

Dersom noen er interresert i å få utført vannanalyser hos oss(både bønder og evt. andre som ønsker å få undersøkt drikkevannskvaliteten sin), vil jeg være behjelpelig med utlevering av utstyr (flasker) og innsamling av prøvene.

mvh
Tanja Hatten

Meir info? Trykk på overskrifta


Mat-Miljølaboratoriet AS

Vi analyserer private vannprøver og årets melkeromsprøver!

Laboratorium med lang erfaring og høy kompetanse på kjemiske og mikrobiologiske analyser av mat, vann og andre næringsmidler.

Vi er totalleverandør av analysetjenester, og skreddersyr analysepakker i samråd med kunden.

Besøksadresse Deknepollen ved Måløy Sildoljefabrikk.
Kontakt oss på tlf 57853511, eller lab.ms@welcon.no
Gå inn på Fleire opplysningar og les mer.

Akkreditert laboratorium etter NS-ISO/IEC 17025.

Påmeldingsfrist for melkeromsanalyse 01.10.09

Gå til nyhendearkiv